Σχετικά με εμάς
Χώρος Satori Land
Χώρος Satori Land
Satori Cafe
Το Σχολείο των Τεχνών βρήκε τη στέγη του στο Satori Land έναν φρέσκο χώρο με πολυμορφικό χαρακτήρα που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2017 στην καρδιά του Γαλατσίου.
Σκοπός του είναι ένα ταξίδι προς τη Χώρα του Ευ Ζην με συνοδοιπόρους όλους εσάς!
Με την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών και δράσεων, οι οποίες εμπλουτίζονται και ανανεώνονται συνεχώς, τοποθετούμε στο επίκεντρο τον άνθρωπο του σήμερα και τον βοηθάμε να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του και να πετύχει καλή υγεία και ευεξία, αρμονία και ισορροπία, θετική στάση και ποιοτικές σχέσεις με τους γύρω του.
Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις δραστηριότητές μας: βιωματικά σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης, εκπαιδευτικές ημερίδες, ενεργειακές θεραπείες, βιωματικά εργαστήρια τεχνικών αυτοθεραπείας, εργαστήρι γονέων, εργαστήρια ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης παιδιών και εφήβων, καλλιτεχνικές δράσεις.
Στον χώρο μας λειτουργεί μικρό café και υπάρχει η δυνατότητα για συζήτηση ή διάβασμα, καθώς και για διεξαγωγή εκδηλώσεων που εσείς θέλετε να διοργανώσετε.
Στο Satori Land χωράνε όλοι, μικροί και μεγάλοι που έχουν όρεξη να εξερευνήσουν, να αναπτυχθούν, να χαμογελάσουν και να αγαπήσουν τη Ζωή.
Σας περιμένουμε όλους!


Με εκτίμηση,
Αγγελική Τσιακούμη & Συνεργάτες

Ποιοι είμαστε

Satoɽi είναι ο ιαπωνικός όρος για τη στιγμή της αφύπνισης. Οι δάσκαλοι του Zen χρησιμοποιούν τη λέξη σατόρι για να περιγράψουν μια στιγμή μη νου και ολοκληρωτικής παρουσίας. Τη στιγμή εκείνη που η υπέρβαση του νου μάς επιτρέπει να βιώσουμε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση συνειδητότητας. Τη στιγμή που αισθανόμαστε το μεγαλείο της Ύπαρξής μας.